Termeni de utilizare

TERMENI DE UTILIZARE

Acesta este web site-ul oficial al Centrului pentru Învăţământ la Distanţă şi cu Frecvenţă Redusă.

Vă rugăm să citiţi aceste condiţii cu atenţie înninte de a utiliza acest web site. Utilizarea acestui web site indică faptul că aţi acceptat tacit toţi termenii şi conditiile scrise mai jos.

Drepturile de autor asupra intregului continut al acestuia apartin in totalitate Departamentului pentru Învăţământ la Distanţă şi cu Frecvenţă Redusă din cadrul Univesitatii "Dunarea de Jos" din Galati isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura web site-ului in orice moment si fara preaviz.

Utilizare

Puteti utiliza materialele de pe web site-ul Centrului pentru Învăţământ la Distanţă şi cu Frecvenţă Redusă numai in interes personal, necommercial, cu conditia sa nu modificati simbolurile si textul cu privire la copyright si drepturile de proprietate pe care le contin materialele originale. Nu puteti modifica in nici un mod materialele din acest site sau sa le reproduceti, sa le expuneti public, sa le distribuiti cu scop comercial sau public. Utilizarea acestor materiale pe alte site-uri sau in alte retele de calculatoare, in orice scop, nu este permisa. Materialele din cadrul acestui site sunt proprietatea Centrului pentru Învăţământ la Distanţă şi cu Frecvenţă Redusă iar utilizarea neautorizata a acestora poate viola legea dreptului de autor si alte legi in viguare.

Publicarea, afisarea sau exploatarea in scop comercial al oricarui material de pe web site-ul Centrului pentru Învăţământ la Distanţă şi cu Frecvenţă Redusă este permisa numai in cazul in care obtineti in prealabil acordul scris al Universitatii “Dunarea de Jos” din Galati si al entitatilor activand in domeniul proprietatii intelectuale.

In cazul in care obtineti permisiunea Universitatii Dunarea de Jos” din Galati si a entitatilor activand in domeniul proprietatii intelectuale, nu puteti modifica, anula sau insusi drepturile apartinand Universitatii Dunarea de Jos” din Galati, inclusiv dar fara a se limita la drepturi de autor, drepturi asupra oricaror marci inregistrate, etc.

Securitate

Nu este permisa incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua Departamentului pentru Învăţământ la Distanţă şi cu Frecvenţă Redusă sau a retelei Universitatii Dunarea de Jos” din Galati sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua Universitatii Dunarea de Jos” din Galati care nu sunt publice, fara autorizatie; folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mail-uri comerciale (SPAM), sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mail-uri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. Universitatea “Dunarea de Jos” din Galati va investiga faptele care implica asemenea incalcari, putand coopera cu autoritatile legale in urmarirea utilizatorilor implicati in astfel de incalcari.

Limitarea raspunderii

Centrul pentru Învăţământ la Distanţă şi cu Frecvenţă Redusă nu garanteaza acuratetea, totalitatea, corectitudinea, temporizarea sau fezabilitatea continutului prezentat in anumite sectini ale web site-ului, unde raspunderea pentru materialele publicate apartine facultatilor sau departamentelor din cadrul Universitatii “Dunarea de Jos” din Galati. Web site-ul poate furniza, sau terte parti pot furniza prin intermediul site-ului, legaturi catre alte pagini sau resurse World Wide Web. Centrul pentru Învăţământ la Distanţă şi cu Frecvenţă Redusă nu garanteaza si nu este responsabil de disponibilitatea acestora, si nu este responsabil in nici un fel de forma continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale de pe, sau disponibile pe, acestea.

Materialele primite prin corespondenta de personalul Centrului pentru Învăţământ la Distanţă şi cu Frecvenţă Redusă, prin postarea programarilor orarerelor sau a oricaror scrieri, scheme, imagini grafice, sugestii, comentarii, concepte sau orice alt continut pe serverele Universitatii “Dunarea de Jos” din Galati sau prin transmiterea lor prin fax, e-mail sau orice alt sistem de comunicatii, devine proprietate a Centrului pentru Învăţământ la Distanţă şi cu Frecvenţă Redusă ce are in continuare dreptul nelimitat, continuu si irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica sau traduce, de a crea lucrari derivate, de a transmite si prezenta continutul (in totalitate sau in parte), de a-l incorpora in alte lucrari - in orice forma sau tehnologie actuala sau care va fi dezvoltata in viitor, fara a oferi nici o compensatie. De la aceasta regula sunt excluse mesajele personale primite prin intermediul serviciului de e-mail al Universitatii “Dunarea de Jos” din Galati si paginile personale gazduite, pe sistemele Centrului pentru Învăţământ la Distanţă şi cu Frecvenţă Redusă.